Meest gestelde vragen

Hoe kan ik het beste een uitvraag plaatsen?

Onze voorkeur ligt bij het uitvraagformulier of via de mail.

Uitvraagformulier

Contact pagina

Is jullie personeel ervaren of getraind?

Onze medewerkers zijn ervaren en worden intern getraind. Wij trainen onze medewerkers op vaardigheden, kennis en hospitality. Om de perfecte match te vinden tussen onze medewerkers en uw locatie, vragen wij altijd naar de werkzaamheden. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de medewerkers die bij uw locatie komen werken, uitblinken in hetgeen waar u naar vraagt.

Wanneer weet ik of de uitgevraagde diensten zijn ingevuld?

Wij sturen onze relaties regelmatig een update over de voortgang van de planning. Wanneer alle diensten gevuld zijn, ontvangt de relatie een bevestigingsmail.

Hoe weet ik wie er komt werken?

Wij sturen altijd een bevestiging van de uitvraag met daarin de gegevens van de barkeepers die komen werken.

Kan ik medewerkers voor een langere (vaste) periode uitvragen?

Dat kan zeker. Wanneer er voor een bepaalde periode een vaste samenwerking wordt aangegaan, tekenen we een samenwerkingscontract zodat beide partijen op elkaar kunnen rekenen voor de afgesproken periode.

Worden er dezelfde mensen medewerkers bij mij ingepland?

Wij houden in onze systemen bij welke medewerkers er eerder bij u hebben gewerkt. Deze medewerkers krijgen voor uw locatie voorrang bij de invulling van de diensten.

Tot hoeveel dagen van te voren kan ik kosteloos annuleren?

In de horeca kan er altijd wat veranderen en daarom hanteren wij een kosteloze annulering tot 72 uur vóór de beoogde starttijd.

Kan ik de uitvraag nog wijzigen?

De uitvraag kan in theorie tot 72 uur van te voren gewijzigd worden. Echter, we doen altijd ons best om de wijzigingen van de relatie alsnog door te voeren.

Zijn de eindtijden bindend?

Een ding is zeker: de eindtijden binnen de horeca zijn altijd wisselend. Daar zijn wij natuurlijk van op de hoogte. De eindtijd dient een goede schatting te zijn. Het is wenselijk dat de doorgegeven eindtijd niet meer dan een uur afwijkt van de daadwerkelijke eindtijd.

Bieden jullie ook hostess services aan?

Dat doen we zeker. We maken graag uw event of beurs compleet met onze gastvrije hosts en hostesses.

Bieden jullie ook trainingen voor onze medewerkers aan?

Wij bieden verschillende horecatrainingen aan. De nadruk ligt bij het trainen van de vaardigheden en de kennis van uw medewerkers. Meer informatie over de verschillende trainingen? Stuur gerust een mailtje naar info@barkeepers.eu

Kan ik ook last-minute een uitvraag plaatsen?

Ook bij een last-minute helpen we u graag uit de brand. Wel zal het vanzelfsprekend lastiger worden om deze dienst in te vullen.